Varför Bitcoins?

Vår och serverns anonymitet är mycket viktig för att säkerhetsställa att tjänsten kan fortsätta att rulla på utan påverkan utifrån. När du köpt dina Bitcoins och skickat iväg dom så är det ingen som kan bevisa för vad eller vart du skickat.

Det finns många olika försäljare på Localbitcoins, vem ska man välja?

Vem som helst från Localbitcoins är godtagbar. Räkna ut hur mycket Bitcoins du behöver köpa in genom att använda denna kalkylatorn http://preev.com/btc/sek eventuella kursförändringar från ditt köp av Bitcoins tills du skickat dom till oss står vi för.

Jag har Bitcoins från en annan hemsida/wallet, kan jag betala därifrån istället för Localbitcoins?

Ja, det går bra att betala för tjänsten via andra sidor som säljer/tillhandahåller Bitcoins, t.ex. världsledande Coinbase eller svenska BT.CX.

Jag har ett konto hos Polar Bear IPTV och jag vill förlänga det. Kan jag göra det genom min inloggning/dashboard på hemsidan?

Nej, alla förlängningar måste ske manuellt genom Localbitcoins eller annan hemsida som tillhandahåller Bitcoins.

För att använda Polar Bear IPTVs tjänst så behöver du ha en stabil hastighet på www.speedtest.net kvällstid på minst 35 mbit/s. Rekommenderade internetleverantörer är Bredbandsbolaget eller Bahnhof. Det går givetvis bra med andra internetleverantörer också. Notera att vi inte kan leverera tjänsten om du har Viasat Fiber som internetleverantör. För användning av tjänsten utomlands rådgör alltid med oss först på Facebook.

1 månad IPTV

1 mån

 • 5000 kanaler

  35 Länder

  VOD


  150 kr
3 månader IPTV

3 mån

 • 5000 kanaler

  35 Länder

  VOD


  350 kr
3 månader IPTV

6 mån

 • 5000 kanaler

  35 Länder

  VOD


  550 kr
3 månader IPTV

12 mån

 • 5000 kanaler

  35 Länder

  VOD


  1000 kr